LSP (Landelijk Schakel Punt)

Betere zorg door goede informatie
Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.

Altijd uw gegevens snel bij de hand
Zorgverleners maken daarom gebruik van een beveiligd netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners: de zorginfrastructuur van het LSP. Veel zorgverleners gebruiken het LSP voor regionale gegevensuitwisseling, terwijl sommige zorgverleners het netwerk in meerdere regio’s gebruiken. Via het LSP kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.

Alleen met uw toestemming - Heeft u het al geregeld?

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. U regelt uw toestemming door een ingevuld en ondertekend toestemmingsformulier (PDF of Word) in te leveren bij uw huisarts en apotheek. U kunt uw toestemming ook online regelen via deze website.

Dit bericht is geplaats op: Woensdag 13 september 2017


DelftSupport

 

 

Delft Support is er voor alle inwoners van Delft met een zorg- of hulpvraag op het gebied van Wmo en jeugdhulp die het op eigen kracht even niet meer redden. Bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 op 14015 of via www.delftsupport.nl.

 

Wmo

Hoe houdt u zo lang mogelijk de regie op uw eigen leven? Kunt u zich door een (lichamelijke) beperking moeilijk zelfstandig redden in huis? Of heeft u moeite om alleen te reizen en activiteiten te ondernemen? Dan kunt u terecht bij Delft Support voor maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ook als het u als mantelzorger soms te veel wordt, helpen wij u verder.

 Jeugd

Heeft u vragen over het opvoeden of opgroeien van uw kind tot 18 jaar? Wordt uw kind gepest of heeft hij weinig vrienden, reageert hij anders dan anderen of lijkt hij last te hebben van uw scheiding? Dan kunt u hiervoor terecht bij de professionals van Delft Support. De medewerkers adviseren en zoeken samen met u naar een oplossing.

 Jongeren

Heb je problemen of zorgen en wil je hier graag met iemand over praten? Soms helpt het om je hart te luchten. Maar er kan ook meer aan de hand zijn. De professionals van de Jongerenacademie van Delft Support zijn er speciaal voor jou. Ze kijken samen met jou naar wat er nodig is en regelen ondersteuning.

 Meldpunt Bezorgd

Maakt u zich (ernstige) zorgen om mensen die in een zorgelijke situatie verkeren en daar geen hulp voor vragen? U kunt uw melding online doorgeven. Meldpunt Bezorgd is ook telefonisch bereikbaar via het nummer 0900 040 040 5 tussen 9.00 uur en 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Wanneer er sprake is van een noodsituatie, dan adviseren wij om 112, de huisarts of - buiten kantoortijden - de huisartsenpost te bellen.

 

  

 

Dit bericht is geplaats op: Donderdag 9 augustus 2018


Telefoon Praktijk:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur
015-2126806

Avond- /nacht-/ weekenddienst:

Voor spoedsituaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u bellen met de Huisartsenpost (HAP) 015-2511930

Herhaalrecepten:

U kunt via de knop "formulieren" uw herhaalrecept aanvragen.

Aanvraag voor recepten voor incidenteel gebruik worden niet gehonoreerd.

Voor vragen en/of verzoeken over uw recept dient u naar de praktijk te bellen.

Copyright © 2017 Smit-Warle, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.